top of page

November

här har det hänt en hel del... hunnit med våran utställning där Elisabbet Ljungstorp var domare. vi hade Atlaz, Saima och San Fransiscomed oss. Saima blev klassvinnare med 40p. Atlaz var som tyvärr vanligt övertaggad och gick 2a med 40 p.Lille sune gick 3a i sin klass med 37 p. han va jätte trött... orkade inte röra sig.. ha ha .. fick kritiken att fortsätta sova på soffansom tonåringar gör... med ett glas mjölk och några mackor :)2 veckor efter det var det nordmailing, domare var Morgan Johnsson. saima klassvinnare och 41 p. sune klassvinnare och 39 p med en kritik som löd... om det vart min hingstunge skulle jag spara honom... :) :) atlaz fick 38p och hade största delen alla hovar i luften....

i slutet av augusti hjälpt vi kusinen med irish coben molly som står här på stopremering... hon fick 42 p. jätte roligt :)

vi har även lånat 2 mini ston från stuteri Seijsing Rinett och Millimeter.de har 2 föl med sig men de åker hem i februari. vi hoppas att de är dräktiga med Sandbackas Pontiac. å de fölen blir kvar här på gården när mammorna åker hem till bjällsta.

tror det var allt i korta drag. nu taggar vi friends arena i början på december


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page